Persoonlijk Leiderschap 3-stappenplan · Human Essense
15794
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15794,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

Persoonlijk Leiderschap 3-stappenplan

Persoonlijk Leiderschap 3-stappenplan

 


Het mooiste dat je kunt worden is jezelf

 

 

 

 

Beschrijving

Je hebt tijd nodig om te groeien en jezelf te ontwikkelen en je ‘automatische piloot’ te doorbreken.
Vandaar dat er, naast de training Persoonlijke Effectiviteit, ook een mogelijkheid is voor een langere en meer complete begeleiding.
Om van automatisme te groeien naar nieuwe vaardigheden en gedrag, heb je inzicht en helderheid nodig in je onbewuste processen. Deze bepalen namelijk voor een heel groot deel je gedrag en daarmee je effectiviteit. Tijdens de aanvullende en persoonlijke coaching besteden we aandacht aan je onbewuste, je emoties en je interne dialoog en je balans. Dit maakt dat je in beweging blijft en de focus houdt op hetgeen je wil bereiken.

 

Het streven is dat je echt stappen zet in jezelf (nog meer) te ontdekken én te laten zien. Ga voor blijvende groei! Een aanvulling op de training Persoonlijke Effectiviteit is dan ook raadzaam. Ga voor het Programma Persoonlijk Leiderschap!

 

Na de coaching volgt een evaluatiegesprek met je leidinggevende. Ontwikkelen en groeien doe je niet alleen!

 

In het evaluatiegesprek vragen we je leidinggevende naar je progressie. Wat is er allemaal al anders? En wat zou jij anders willen in de samenwerking? Leidinggevende krijgen tips hoe de begeleiding en samenwerking met jou geoptimaliseerd kan worden. Groeien en samenwerken doe je namelijk niet alleen!

 

3 stappenplan Programma Persoonlijk Leiderschap

  • 6 dagen training Persoonlijke Effectiviteit
  • 4 coachingssessies, te plannen tijdens én na de training
  • Een evaluatiegesprek met de leidinggevende
  • Rapport met de DISC Persoonlijkheidsanalyse

 


 

Voor wie

Deze open training is voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschap wil versterken en gaat voor blijvende groei.

Duur

6 dagen en 4 coachgesprekken. Tussen de trainingsdagen zit een periode van ongeveer 3 weken.

Investering

- Open inschrijving voor maximaal 10 deelnemers.
- Vooraf een telefonische intake, een DISC Persoonlijkheidsanalyse en andere persoonlijkheidstesten.
- Prijs is € 3.150,= per persoon, exclusief 21% BTW, inclusief telefonische intake, Rapport DISC analyse, materiaalkosten, certificaat van deelname en verzorging.

Leef jouw mooiste leven

Categorie
Trainingen