DISC Leiderschapsanalyse · Human Essense
15783
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15783,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

DISC Leiderschapsanalyse

DISC Leiderschapsanalyse

 

Beschrijving

Op de DISC Persoonlijkheidsanalyse is er ook aanvulling specifiek voor managers en leidinggevenden. De analyse wordt aangevuld met een beschrijving hoe iemand zijn/haar leiderschapscapaciteiten inzet. De volgende zeven leiderschapscompetenties worden gemeten en beschreven:

 

  • Mensgericht Leiderschap
  • Aansturen
  • Implementeren
  • Informatie Analyse
  • Creativiteit
  • Doorzettingsvermogen
  • Interpersoonlijke Relaties

 

 

Aanvragen van een DISC Leiderschapsanalyse
De kracht van DISC zit in de eenvoud en toepasbaarheid van het instrument. Hierdoor krijg je razendsnel inzage in jezelf en je leiderschapsstijl.

In een één-op-één sessie word je bewust van je sterke kanten en op welke manier je deze inzet. Ook onderken je je zwakkere kanten en leer je deze goed managen. Aan het eind van de sessie heb je praktische handreikingen waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Voor wie

Voor managers en leidinggevenden.

Investering

Het tarief per individueel assessment bedraagt € 295,= exclusief 21% BTW.

De resultaten van de rapportage worden samen in een sessie van 1,5 uur besproken. De bespreking vindt plaats in Weesp of nabije omgeving.

Voorafgaand aan de sessie wordt ofwel de DISC Leiderschapsanalyse online ingevuld.

Je ontvangt een uitgebreid analyserapport.

Categorie
Assessments