Leiderschapsontwikkeling · Human Essense
15027
page-template-default,page,page-id-15027,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap is essentieel binnen organisaties. Problemen kunnen te wijten zijn aan gebrekkig leiderschap: onduidelijkheid, vrijblijvendheid, incompetentie, angst, controle, machtswellust etc.. Het zijn allemaal ingrediĆ«nten die krachtig leiderschap in de weg staan. Krachtig leiderschap is een combinatie van “hard” en “zacht”. Van resultaatgerichtheid en people management. Van inspiratie en bezieling maar ook van inzet en focus aanbrengen.

 

Als het erop aankomt, betekent meer leider worden, meer jezelf worden. Simpel, maar niet gemakkelijk. Human Essense biedt trajecten aan om het beste uit je leiderschap te halen. Organisatieontwikkeling krijgt pas echt gestalte wanneer leiders zelf een persoonlijke ontwikkeling hebben doorgemaakt en hun eigen kracht ervaren.

Leiderschapsontwikkeling Training & Coaching

Human Essense biedt de volgende training & coachingĀ op het gebied van Leiderschapsontwikkeling:

 

    Sorry, no posts matched your criteria.