Voorwaarden Open Trainingen · Human Essense
15468
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15468,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

Voorwaarden Open Trainingen

Inschrijving

Officiële aanmelding voor deelname gebeurt via het inschrijfformulier of per mail. Je stuurt een inschrijfformulier ingevuld en ondertekend naar Human Essense.

Door ondertekening geef je tevens aan akkoord te gaan met de leveringsvoorwaarden Open Trainingen én de Algemene Voorwaarden.


Tarief

Bij de open trainingen wordt gewerkt met een vast tarief per deelnemer.

Dit bedrag is inclusief eventuele telefonische intake, materiaalkosten, certificaat van deelname en verzorging en exclusief eventuele overnachtingskosten.

Over de genoemde tarieven wordt BTW in rekening gebracht.


Hoe vindt de intake voor een cursus of opleiding plaats?

Wanneer voor een training een telefonische intake verplicht is, zal je na inschrijving hiervoor worden benaderd.


Groepsgrootte

Bij de Open Trainingen kun je individueel inschrijven en het biedt organisaties of opdrachtgevers de mogelijkheid om individuele medewerkers een bepaalde training te laten volgen. Er wordt met groepen van 6 tot  maximaal 10 deelnemers gewerkt.


Doorgang training

De Open Trainingen gaan door bij 6 inschrijvers en indien nodig worden dan passende data of een passende locatie gezocht.


Locatie

De Open Trainingen vinden meestal plaats in de omgeving van Utrecht of Amersfoort.


Annulering inschrijving

Na ontvangst van je inschrijfformulier heb je zeven dagen om de overeenkomst af te zeggen. Na deze zeven dagen en na je bevestiging dat je op de gekozen trainingsdata kunt deelnemen gaat de annuleringstermijn in.

Afzeggen van deelname aan de training tot aan vier weken voorafgaand aan de training kan zonder kosten.

Afzeggen binnen vier weken resulteert in het in rekening brengen van 100% van de kosten voor de training. Het is uiteraard wel mogelijk zonder extra kosten een vervanger te sturen.

Betaling 

Facturering vindt plaats voorafgaande aan de training.

Betaling voor een Open Training dient, tenzij anders overeengekomen, steeds te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, doch uiterlijk voor aanvang van de eerste trainingsdag van de Open Training. Indien de betaling niet is ontvangen voor aanvang van de eerste trainingsdag, dan is de individuele deelnemer, dan wel de door opdrachtgever ingeschreven deelnemer niet gerechtigd tot deelname, zonder dat dit de individuele deelnemer, dan wel de opdrachtgever ontslaat van de verplichting tot betaling van het tarief plus eventuele bijkomende kosten.

 

Annulering Open Training door Human Essense

Voor doorgang van een training geldt een minimum van 6 inschrijvingen. Human Essense heeft het recht de training te annuleren tot aan drie weken voorafgaand aan de training wanneer het minimaal aantal deelnemers niet is gerealiseerd. Je ontvangt dan ook uiterlijk twee weken voor aanvang bericht of de training definitief van start gaat.

In geval dat de toegezegde trainer door calamiteiten de opdracht op de afgesproken dag niet kan vervullen wordt ofwel voor een deskundige vervanger gezorgd ofwel wordt (in overleg) een vervangende datum gezocht.
Human Essense houdt zich bij al haar opdrachten aan de gedragscode van de NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD professionals in Ontwikkelen en Opleiden). Onderdeel van de beroepscode is dat alle bedrijfsgevoelige informatie die door trainers gaande de opdracht over de organisatie verkregen wordt als vertrouwelijke informatie wordt gezien die geheim gehouden wordt. Deze verplichting tot geheimhouding geldt ook voor de door ons ingezette acteurs.