Incompany & Maatwerk · Human Essense
15532
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15532,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

INCOMPANY EN MAATWERK

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s of medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag? Dan is een gezamenlijke groepstraining de ideale optie. Vrijwel alle trainingen die wij aanbieden op basis van open inschrijving kunnen we ook incompany verzorgen. Hierbij leggen we accenten op door jou aangegeven onderwerpen en passen we de gebruikte oefeningen en voorbeelden aan op de praktijk.

 

Als er meer nodig is dan het organiseren van een training voor een groep medewerkers of een team om tot het gewenste resultaat te komen, dan kunnen wij een maatwerktraject voor jouw organisatie ontwikkelen.

 

Het maatwerk aanbod bestaat uit trainingen, teamontwikkelingstrajecten, intervisiebegeleiding en coachtrajecten.

 

 

Werkwijze maatwerk

1. Bij maatwerk stellen we eerst vast wat de ontwikkelvraag is en wat de gewenste resultaten zijn aan de hand van een analyse van de situatie binnen jouw organisatie, zodat het optimaal aansluit op de leerbehoefte.

 

2. Vervolgens vertalen we de vraag in een voorstel met welke workshop, training- of coachprogramma deze resultaten behaald kunnen worden. De investering (kosten, middelen etc.) van de organisatie wordt uitgewerkt in de offerte.

 

3. De trainingen zijn persoons- en praktijkgericht. Tijdens de trainingen wordt de vertaalslag gemaakt naar de eigen praktijk. Het is belangrijk dat alle interventies ook daadwerkelijk en zichtbaar bijdragen aan het gewenste resultaat, dus in de praktijk wordt gericht geoefend met nieuw gedrag of nieuwe vaardigheden.

 

4. Voor verankering is evaluatie en nazorg heel belangrijk en daarom ook altijd onderdeel van ieder maatwerktraject. De leidinggevenden worden actief betrokken. We bieden verschillende vormen van na- of tussentijdse zorg zoals intervisie, coaching of terugkomdagen.

 

 

Meer informatie of een afspraak maken? Klik dan hier.