Drijfverenanalyse en denkstijlen · Human Essense
15785
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15785,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode-portfolio-single-template-6,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

Drijfverenanalyse en denkstijlen

Drijfverenanalyse en denkstijlen

 

Beschrijving

Onze drijfveren bepalen in belangrijke mate door welke bril wij naar de wereld om ons heen kijken. Ze bepalen in welke situaties iemand in actie komt en waarom. Inzicht in en begrip voor iemands drijfveren levert belangrijke informatie op. Hoe gaat iemand om met verantwoordelijkheden en belangen in zijn werk, naar klanten toe of als leidinggevende. Waar komt iemand zijn bed voor uit? Waar knapt hij op af? Welke prikkels heeft hij nodig om plezier en voldoening uit werk te halen?

 

De bevrediging van onze drijfveren helpt bij het ontwikkelen van ons potentieel. Hoe meer de passies, voorkeuren en interesses worden gebruikt en gestimuleerd in de werkomgeving, des te groter de kans dat iemand uit zichzelf de stappen zal zetten om (top)prestaties te leveren.

 

Met de drijfverenanalyse kun je onder andere:

  • Bijdragen aan het werkplezier
  • Meer betrokkenheid bij het werk creëren door de juiste stimulans te geven
  • Het potentieel van jezelf of collega’s ontwikkelen
  • Managers ondersteunen bij het intrinsiek motiveren van medewerkers
  • Bijdragen aan een cultuur van respect in de werkomgeving

 

Denkstijlen

Met de Denkstijlen weet je hoe iemand het werk tegemoet treedt en welke teamrol hij oppakt. Voegt iemand zijn eigen ideeën toe of voert iemand perfect uit wat hem opgedragen wordt? Ziet iemand al snel hoe je een probleem oplost of waar zaken over het hoofd worden gezien of kijkt iemand eerst naar alle kanten van de zaak voordat hij een oplossing kiest?

Voor wie

Voor individuen, managers, leidinggevenden en teams.

Investering

Het tarief per individueel assessment bedraagt € 295,= exclusief 21% BTW.

De resultaten van de rapportage worden samen in een sessie van 1,5 uur besproken. De bespreking vindt plaats in Weesp of nabije omgeving.

Voorafgaand aan de sessie wordt de drijfveren- en denkstijlenanalyse online ingevuld.

Je ontvangt een uitgebreid analyserapport.

Voor teams

De drijfveren- en denkstijlenanalyse kan ook ingezet worden voor teams.

Klik hier voor meer informatie over Teameffectiviteit met DISC.

Category
Assessments