De 4 pijlers van Human Essense · Human Essense
15646
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15646,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16213

DE 4 PIJLERS VAN HUMAN ESSENSE

Als basis voor iedere training, workshop of coaching van Human Essense worden steeds 4 elementen ingezet die leiden tot gewenst gedrag en resultaat.

 

Om te groeien is het voor ieder mens van belang om inzicht en helderheid te verkrijgen over de ontwikkelvraag, het probleem, oorzaken of een mogelijke oplossing. Vervolgens is het nodig om in beweging te komen door focus aan te brengen en te werken aan het versterken van je persoonlijk leiderschap waardoor je effectiever, gelukkiger en meer succesvol bent. Duurzame verankering van groei en ontwikkeling gaat gepaard met het ervaren en bewaken van de juiste balans om het juiste te doen en gezond te blijven.

 • Helderheid en inzicht

  Dé basis om te groeien en jouw ambities waar te maken!

  Wat doe jij én waarom eigenlijk? Observatie, ontdekken, zelfkennis, reflectie, bewustwording, nieuwe perspectieven en inzichten. (Opnieuw) richting bepalen en bewuste keuzes maken voor de korte en langere termijn.

 • Focus

  Voor de beste resultaten is focus essentieel!

  Concentratie, aandacht, prioriteiten stellen. Ergens voor gaan zonder afleiding of excuses, met inzet, motivatie, veerkracht, commitment en resultaten waarmaken.

 • Persoonlijk leiderschap

  Iedereen is de leider van zijn of haar eigen leven!

  Effectief zelfmanagement, zelfsturing, verbinding met jezelf en anderen, geloof in eigen kracht, ruimte innemen, proactief, verantwoordelijkheid, visie, creativiteit.

 • Balans

  Duurzame verankering door ervaren en bewaken van je balans!

  Evenwicht tussen (in)spanning en ontspanning, stap voor stap afbouwen en opbouwen, zelfonderzoek, energie, goed voor jezelf zorgen, goed voelen, kunnen pieken en tijd nemen om op te laden.